فوم برد چیست؟ اینکه فوم برد چیست؟ و کاربرد آن چیست؟ باید گفت که فوم برد نوعی فوم از جنس پلی استایرن فشرده بوده که دو طرف آن دارای روکش مقوایی می باشد. بسیار سبک بوده و در برابر رطوبت به شدت مقاوم است و در رنگ های مختلف موجود می باشد. این متریال دارای ضخامت های رایج ۳، ۵ و ۱۰ میلیمتر می باشد و در ابعاد مختلفی چون ۲۰*۳۰ ، ۴۰*۳۰ ، ۷۰*۵۰ ، ۷۰*۱۰۰ و ۱۴۰*۱۰۰ سانتیمتر تولید می شوند. موارد کاربری آن برای ساخت انواع ماکت، تابلو های تبلیغاتی و نمایشگاهی، ساخت انواع هواپیمای مدل (هواپیمای مدل فومی) می باشد. شما می توانید فوم برد را از لوازم التحریر ها و فروشگاه های لوازم مهندسی و ماکت سازی تهیه کنید. جهت اتصال قطعات آن به هم می توانید از چسب های سرد فوم و همچنین چسب های حرارتی استفاده نمایید که در همان فروشگاه های لوازم التحریر موجود است. نحوه برش آن نیز می تواند به دو طریق برش دستی توسط تیغ کاتر و برش لیزری باشد.
ساخت هواپیمای مدل با فوم برد
همانطور که قبلا اشاره شد بدنه هواپیماهای مدل از جنس های مختلفی همچون چوب بالسا، انواع فوم، پلاستیک و مواد کامپوزیتی ساخته می شود. اما یکی از انواع فوم های مورد استفاده در ساخت هواپیمای مدل، فوم برد می باشد که معمولا برای ساخت انواع ماکت استفاده شده و به وفور در فروشگاه های لوازم تحریر و لوازم ماکت سازی یافت می شود. استفاده از آن برای ساخت مدل دارای مزایایی است که در ادامه در مورد آن توضیح خواهیم داد. یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از آن قیمت پایین آن می باشد. این محصول در مقایسه با چوب بالسا و همچنین سایر متریال های ساخت مدل بسیار ارزان تر می باشد. نحوه برش آن بسیار آسان بوده و حتی از برشکاری بالسا ساده تر است. به طور کلی استفاده از این نوع فوم در ساخت هواپیمای رادیو کنترل بسیار مرسوم بوده و هزینه پایینی در بر دارد. همچنین فوم برد ها دارای قابلیت چاپ نیز می باشند و شما قادر خواهید بود توسط فرآیند چاپ، مدل خود را زیبا تر نمایید.
کاربرد فوم برد در ساخت هواپیمای مدل
حتی شما می توانید به راحتی با روش هایی فوم برد را خم کرده و مدل های بسیار زیبا بسازید. در صورتی که یک هواپیما از جنس فوم برد کرش کند و آسیب ببیند به راحتی می توان با چسب حرارتی بدنه را مثل روز اول محکم کاری نمود. در واقع تعمیر بدنه هواپیمای کنترلی از این جنس بسیار ساده و کم هزینه می باشد. این متریال حتی قابلیت کاور کاری هم دارند و می توان پس از ساخت مدل همانند مدل های تمام بالسا آن ها را کاور کاری نمود. ورود به دنیای هواپیمای مدل فومی می تواند بسیار عاقلانه باشد زیرا هم هزینه کمتری را به فرد تحمیل می کند و هم در صورت آسیب دیدن مدل تعمیر آن دردسر به مراتب کمتری خواهد داشت. این روزها اکثر مدل های تیغه ای را با استفاده از این محصول می سازند.
استفاده از فوم برد در ساخت بدنه هواپیمای مدل
4 دیدگاه در “فوم برد چیست؟”
سلام خسته نباشید ببخشید اون وسایل آبی پشت هواپیما اسمش چیه
با سلام. سروو موتور هستند که برای تغییر زاویه سطوح کنترلی هواپیما مورد استفاده قرار می گیرند. در بخش مقالات آموزشی می توانید بیشتر در مورد سروو موتور ها مطالعه کنید.
ببخشید ما باید فوم از کجا بخریم اسم دقیق این کاغذی که باهاش بدنه هواپیما رو میسازند میگید از کجا باید بخریم
با سلام فوم برد رو باید از لوازم ماکت سازی یا لوازم التحریر ها تهیه کنید